ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν σε χωράφι και έκλεβαν καρπούζια! Τα φόρτωναν και σε όχημα

ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν σε χωράφι και έκλεβαν καρπούζια! Τα φόρτωναν και σε όχημα

Στην σύλληψη πέντε προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα πέντε πρόσωπα  που είναι  από την Κίνα και διαμένουν στην Κύπρο όπου εργάζονται,  φέρεται να μετέβησαν με όχημα σε χωράφι που βρίσκεται σε περιοχή της Κισσόνεργας και να απέσπασαν απ’ αυτό αριθμό καρπουζιών.

Το όχημα έγινε αντιληπτό από αυτόπτη μάρτυρα που βρέθηκε στην περιοχή ο οποίος ακολούθως αφού κατέγραψε τον αριθμό του οχήματος ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του χωραφιού.

Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης του χωραφιού κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία .

Ανακρινόμενοι τα πέντε πρόσωπα αρνούνται κάθε ανάμειξη με την υπόθεση ενώ οι εξετάσεις του αστυνομικού σταθμού Πέγειας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE