Οι κόρες του Χαραλαμπίδη είναι το γούρι του ΑΠΟΕΛ; Δείτε τις στο γήπεδο!

Οι κόρες του Χαραλαμπίδη είναι το γούρι του ΑΠΟΕΛ; Δείτε τις στο γήπεδο!

Η Νέλια και η Φένια έχουν μεγαλώσει, και φορώντας τις φανέλες της ομάδας του μπαμπά τους, δίνουν το παρόν τους σε κάθε μεγάλο αγώνα...

Την Πέμπτη ο ΑΠΟΕΛ έδωσε ένα μεγάλο αγώνα με την ΑΕΚ και κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 σκορπώντας μεγάλη χαρά στους οπαδούς του, αλλά και στους παίκτες και στις οικογένειές τους. 

Ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν στο ΓΣΠ ήταν και οι πανέμορφες κόρες του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, οι οποίες έβαλαν τις φανέλες του ΑΠΟΕΛ και παρακολούθησαν τον πατέρα τους να δίνει τον καλύτερο του εαυτό. 

Η μητέρα τους, Στέλλα Χαραλαμπίδη τους έβγαλε μια φωτογραφία, την οποία μοιράστηκε με τυς διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, με τη λεζάντα « Τεσσάρων χρονών, τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα. Τυχαίο?».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.