Τρέλανε την παραλία η 29χρονη σύντροφος τραγουδιστή με το καυτό μαγιό της!

Τρέλανε την παραλία η 29χρονη σύντροφος τραγουδιστή με το καυτό μαγιό της!

Τα βλέμματα τράβηξε και το αποκαλυπτικό μαγιό της 28χρονης καλλονής το οποίο τόνιζε τις juicy καμπύλες της.

Απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με με μια φίλη της και μοίρασε εγκεφαλικά στους λουόμενους.

Tα βλέμματα όλων πάνω της τράβηξε η Daphne Joy σε παραλία στο Μαϊάμι. Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε το 29χρονο μοντέλο και σύντροφο του Jason Derulo να απολαμβάνει το μπάνιο και τη θάλασσα παρέα με μια φίλη της.

Φορώντας ένα nude μπικίνι, η καστανή σεξοβόμβα τρέλανε τους παπαράτσι –και όχι μόνο – με τις juicy αναλογίες της.Σημειώνεται ότι η Daphne Joy είναι μητέρα ενός τρίχρονο παιδιού, το οποίο έχει αποκτήσει με τον πρώην της 50 Cent.

3209B5D300000578-3484448-A_sure_sign_he_likes_her_The_Get_Ugly_crooner_could_not_keep_his-m-74_1457550042554.jpg

spl1271177_002.jpg

spl1271177_004.jpg

spl1271177_006.jpg

spl1271177_010.jpg

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE