Ο ISIS εκτιμάται ότι είναι πίσω από τη νέα επίθεση στην Προύσα

Ο ISIS εκτιμάται ότι είναι πίσω από τη νέα επίθεση στην Προύσα

Ένας νεκρός και 13 τραυματίες είναι ο απολογισμός νέας επίθεσης στην Προύσα της Τουρκίας πίσω από την οποία εκτιμάται ότι βρίσκεται το Ισλαμικό Κράτος.

Νεκρή είναι η γυναίκα καμικάζι, η οποία πραγματοποίησε την επίθεση και εκτιμάται ότι είναι 25 χρόνων. Οι τραυματίες δεν είναι σοβαρά.

Ο Υπουργός Υγείας Μουεζίνογλου ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των τραυματιών έφτασε στους 13, ενώ η νομαρχία Προύσης ανέφερε ότι εκτιμάται ότι η καμικάζι είναι μια γυναίκα η οποία προκάλεσε έκρηξη στον μηχανισμό που κουβαλούσε.

Η έκρηξη έγινε στο κέντρο της πόλης στις 17:25 κοντά στο τζαμί, προκαλώντας ζημιές στα καταστήματα που βρίσκονται στην περιοχή.

Στην περιοχή έφτασε μεγάλος αριθμός ασθενοφόρων και πυροσβεστικών οχημάτων. Η εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για επίθεση του Ισλαμικού Κράτους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE