Τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από τη Ρω

Τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από τη Ρω

Νέες προκλήσεις από την Άγκυρα

Πτήση πάνω από τη Ρω στα 27.500 πόδια πραγματοποίησε το μεσημέρι ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών. Το ζεύγος των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16, εισήλθε στις 14:28 στο FIR Αθηνών ανατολικά της Ρόδου -χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσεως - και στις 14:44 πέταξε πάνω από τη Ρω, στα 27.500 πόδια.

Ο τουρκικός σχηματισμός εξήλθε του FIR Αθηνών στις 14:45 ανατολικά Ρόδου. Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE