Στοιχεία για διακινήσεις μέσω των οδοφραγμάτων - Tο πρώτο τρίμηνο του 2016

Στοιχεία για διακινήσεις μέσω των οδοφραγμάτων - Tο πρώτο τρίμηνο του 2016

Στις διακινήσεις μέσω των οδοφραγμάτων τους πρώτους τρεις μήνες του 2016, σύμφωνα με στοιχεία της «αστυνομίας», αναφέρεται, M. Τετάρτη (27/04) η Γενί Ντουζέν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο του 2016, πραγματοποιήθηκαν 865.177 είσοδοι στο ψευδοκράτος και 865.701 έξοδοι. Οι Τ/κ πραγματοποίησαν 417.436 εισόδους και 419.524 εξόδους και οι Ε/κ 231.999 εισόδους και 230.996 εξόδους. Τα άτομα από τρίτες χώρες πραγματοποίησαν 215.724 εισόδους και 215.181 εξόδους.

Επισημαίνεται επίσης ότι την ίδια χρονική περίοδο εισήλθαν στο ψευδοκράτος μέσω των οδοφραγμάτων 48.387 άτομα βρετανικής υπηκοότητας, 19.770 άτομα ελληνικής υπηκοότητας και 28.239 άτομα άλλης υπηκοότητας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.