«Όχι» στο αίτημα Τσίπρα για σύνοδο Κορυφής

«Όχι» στο αίτημα Τσίπρα για σύνοδο Κορυφής

Απέρριψε την Μεγάλη Τετάρτη (27/04) το αίτημα για σύγκληση Συνόδου Κορυφής της ευρωζώνης ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο της Αλβανίας Μπουγιάρ Νισανί, δήλωσε πως: «Μίλησα σήμερα με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, τον πρόεδρο της Κομισιόν και τον πρόεδρο του Εurogroup και καταλήξαμε πως υπάρχει και άλλη δουλειά που πρέπει να γίνει στο επίπεδο των υπουργών Οικονομικών, πρέπει να αποφύγουμε την ανανέωση της ελληνικής κρίσης».

Ζήτησε να οριστεί νέα ημερομηνία για το Eurogroup στο επόμενο, σύντομο, χρονικό διάστημα. «Δεν μιλάω για εβδομάδες, μιλάω για μέρες», είπε ο κ. Τουσκ.    

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Δύο μονομερή μέτρα προς όφελος των Τουρκοκύπριων είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέρουν αρμόδιες πηγές, οι οποίες σημειώνουν ωστόσο ότι έχει ζητήσει πρώτα τη θετική τοποθέτηση του Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE