Κύπρια υποψήφια βουλευτής απειλούσε να σκοτώσει την σύζυγο του εραστή της: «Θα σου φυτέψω μια σφαίρα στον εγκέφαλο»

Κύπρια υποψήφια βουλευτής απειλούσε να σκοτώσει την σύζυγο του εραστή της: «Θα σου φυτέψω μια σφαίρα στον εγκέφαλο»

Διάταγμα περιοριστικών μέτρων εναντίον υποψήφιας βουλευτού, εξέδωσε το Επαρχιακό Διακαστήριο Λευκωσίας, με ενδιάμεση απόφαση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα protothema.gr και υπογράφει ο συνάδελφος Μανώλης Καλαντζής η κύπρια υποψήφια φέρεται να παρενοχλούσε παντρεμένο άντρα μετά την διακοπή της ερωτικής τους σχέσης.

Ο εν λόγω κύριος είχε προβεί σε καταγγελία με την σύζυγο του κατά της συγκεκριμένης γυναίκας η οποία αντιδρούσε μετά την διακοπή της ερωτικής τους σχέσης.

Η υποψήφια βουλευτής απειλούσε μέσω μηνυμάτων (sms) την οικογένεια του παραπονούμενου και πιο συγκεκριμένα την γυναίκα του πρώην εραστή της.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρει: «Όταν θα σου φυτέψω μια σφαίρα στον εγκέφαλο θα συνέλθεις για τα καλά».

Δείτε τα μηνύματα:

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα η υποψήφια βουλευτής με το ΕΛΑΜ υποστήρίζει ότι ο πρώην εραστής και η σύζυγος του διώκονται ποινικώς για τα αδικήματα της συνωμοσίας και της ψευδορκίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE