Έκαψαν αυτοκίνητο νεαρού στον Στρόβολο

Έκαψαν αυτοκίνητο νεαρού στον Στρόβολο

Εμπρησμός σημειώθηκε σε αυτοκίνητο 28χρονου στον Στρόβολο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

«Η ώρα 01.12  λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε  όχημα στην οδό Ρήγα Φεραίου στο Στρόβολο Λευκωσίας. Ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Ακροπόλεως ΄΄Λοχία Σπύρου Τταντή΄΄ και η ώρα 01.23 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Nissan Almera με αρ. εγγρ. ΗΚΖ 872 το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε υπόστεγο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην οδό Ρήγα Φεραίου 9 στο Στρόβολο.

Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Από την πυρκαγιά έπαθαν μικροζημιές και 2 οχήματα μάρκας BMW τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα δίπλα (δεξιά και αριστερά) του οχήματος.  Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται, με την πιθανότητα του εμπρησμού να μην έχει αποκλειστεί.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE