ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι 63χρονου και έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν πόσα αμπελοπούλια ήταν νεκρά

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι 63χρονου και έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν πόσα αμπελοπούλια ήταν νεκρά

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Μ. Τρίτη 26/4, μέλη του κλιμακίου πάταξης της λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ μετέβηκαν σε ανοικτό χώρο στην περιοχή «Παραρκάστερη» στο Παραλίμνι, όπου μετά από παρακολούθηση εντόπισαν 80 ξόβεργα εγκατεστημένα σε θάμνο, 14 φρεσκοσκοτωμενα άγρια πτηνά με το πτέρωμα τους και 1 ηχοπαραγωγική συσκευή η οποία βρισκόταν σε λειτουργία.

Ύστερα από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι τα ανευρεθέντα  ήταν ιδιοκτησία 63χρονου από το Παραλίμνι και κατασχέθηκαν.

Στη συνέχεια και μετά από γραπτή συγκατάθεση του 63χρονου, η Αστυνομία διεξήγαγε έρευνα στην οικία του όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 791 σκοτωμένα και καθαρισμένα άγρια πτηνά.

Στον 63χρονο δόθηκε ειδοποίηση παρουσίασης στον αστυνομικό σταθμό Παραλιμνίου, όπου παρουσιάστηκε αργότερα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Τα ανευρεθέντα τεκμήρια μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου, άνδρες του οποίου συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE