ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Σαββής ο καζαντιτζής αψηφά τους νόμους της βαρύτητας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Σαββής ο καζαντιτζής αψηφά τους νόμους της βαρύτητας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα δικό της δράμα περνά… η μοτορού του γνωστού και άξιου τέκνου της Λάρνακας Σαββή, ευρέως γνωστού ως «ο καζαντιτζής της Σκάλας».

Όπως θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι από τη φωτογραφία που παρουσιάζουμε πιο κάτω, το καημένο το μηχάνημα ανεβαίνει καθημερινά τον δικό του Γολγοθά, χωρίς ωστόσο να καμφθεί, καθώς  θα λέγαμε πως αψηφά τους νόμους της βαρύτητας! (ή μήπως εν ο Σαββής που αψηφά τους νόμους της βαρύτητας;).

Η φωτογραφία που αναρτήθηκε στο facebook συνοδεύεται από μήνυμα που εκφράζει αγάπη για την Λάρνακα. Μάλλον και η Λάρνακα τον αγαπά.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.