Ταλαντούχα ηθοποιός δηλώνει «Έχασα την παρθενιά μου στα18! Του ζήτησα ευθέως να με κάνει γυναίκα... »

Ταλαντούχα ηθοποιός δηλώνει «Έχασα την παρθενιά μου στα18! Του ζήτησα ευθέως να με κάνει γυναίκα... »

Η πασίγνωστη ηθοποιός αποκάλυψε πότε και από ποιον έγινε γυναίκα λέγοντας χωρίς ταμπού ότι του το ζήτησε ευθέως...

Χωρίς ταμπού και κόμπλεξ, η Μπέσυ Μάλφα είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι έκανε σeξ για πρώτη φορά όταν ήταν 18 ετών… Μάλιστα, είχε ζητήσει από έναν φίλο της φοιτητή της Ιατρικής, άρα προφανώς μεγαλύτερο σε ηλικία, να την κάνει γυναίκα!

Κι εκείνος δεν αρνήθηκε, και σύμφωνα με τα λεγόμενα της ηθοποιού της συμπεριφέρθηκε με σεμνότητα… Και εξήγησε "Η πρώτη μου φορά ήταν με έναν πολύ καλό μου φίλο που σπούδαζε Ιατρική και του είπα ευθέως πως θέλω να ενηλικιωθώ. Ήμουν 18 και του ζήτησα να με κάνει γυναίκα!".

Και συνέχισε "Όχι, καθόλου, ήταν φίλος μου, ήταν πολύ ωραία σχέση. Του ζήτησα να κάνουμε σεξ και εκείνος με δέχτηκε με σεμνότητα, πολύ καλό παιδί".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE