Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας

Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας

Μάχη με τις φλόγες για περίπου δυο ώρες έδωσαν μέλη της Πυροσβεστικής και του Τμήματος Δασών για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή «Μιλάς».

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Μ.Τρίτης (26/04)  λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στην περιοχή ¨Μιλάς¨ μεταξύ Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν   6 πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Αμμοχώστου και Λάρνακας, 2   από το Τμήμα Δασών,1 από την Υπηρεσία Θήρας και 3 βυτιοφόρα από τους Δήμους της περιοχής.

 Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 14.45 αφού έκαψε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, κυπαρίσσια και ευκαλύπτους σε έκταση 10 περίπου εκταρίων.

Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε ελαφρά μία φάρμα αιγοπροβάτων. 

Διαβάστε ακόμη: Εκτός έλεγχου μεγάλη πυρκαγιά μεταξύ Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.