Χειροπέδες στον 45χρονο Ελληνοκύπριο που κατηγορείται για εκμετάλλευση 8χρονου

Χειροπέδες στον 45χρονο Ελληνοκύπριο που κατηγορείται για εκμετάλλευση 8χρονου

Συνελήφθει γύρω στις 8:00 το πρωί, ο 45χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος καταζητείτο για υπόθεση εκμετάλλευσης 8χρονου παιδιού.

Ο εν λόγω άντρας συνελήφθει για τα αδικήματα αρπαγής παιδιού με σκοπό τον άδικο και κρυφό περιορισμό του,  αλλά και για σεξουαλική εκμετάλλευση, τόσο του ίδιου όσο και της 12χρονης αδελφής του, αφού στο πρόσφατο παρελθόν όταν είχαν φιλοξενηθεί στο σπίτι του φαίνεται να τα ενόχλησε.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στο γείτονα για την αρπαγή 8χρονου!

Να θυμίσουμε ότι η όλη υπόθεση είχε αρχίσει όταν το 8χρονο αλλοδαπό παιδάκι είχε εξαφανιστεί από την περιοχή, όπου ζει στη Λεμεσό το βράδυ της Κυριακής, (24/5).

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη τροπή στην εξαφάνιση 8χρονου στη Λεμεσό! Για απαγωγή και σεξουαλική εκμετάλλευση καταζητείται 48χρονος!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE