Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Διαβάστε επίσης: ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στο γείτονα για την αρπαγή 8χρονου!
Αν και από τις εξετάσεις που έγιναν από ιατροδικαστή δεν εντοπίστηκαν στοιχεία που να αποδεικνύουν σεξουαλική εκμετάλλευση, τόσο ο 8χρονος, όσο και την 12χρονη αδελφή του, έκαναν κάποιες συγκεκριμένες αναφορές σε οπτικογραφημένες καταθέσεις τους, βάσει των οποίων η Αστυνομία ζήτησε την έκδοση εντάλματος σύλληψης του 48χρονου.
Τον 8χρονο αναζητούσε η Αστυνομία καθ`όλη της διάρκεια της νύχτας, αφού δεν επέστρεψε στην οικία του από το πάρκο όπου έπαιζε, απέναντι από την εκκλησία Αγίου Νικολάου. Τελικά εντοπίστηκε το πρωί στην οικία του 48χρονου γείτονα της οικογένειας, όπου, όπως ανέφερε, συνήθιζε να πηγαίνει με την αδελφή του.
Τα δυο αδέλφια τέθηκαν υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας, αφού στην κατάθεσή τους φαίνεται να αναφέρονται και σε κακομεταχείριση τους από την Λετονή μητέρα τους και τον Ινδό σύντροφό της.
Ο 48χρονος δεν εντοπίστηκε και καταζητείται.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις