Άνοιξε ο σταθμός του μετρό Μάελμπεκ έναν μήνα μετά τις επιθέσεις

Άνοιξε ο σταθμός του μετρό Μάελμπεκ έναν μήνα μετά τις επιθέσεις

Άνοιξε ξανά σήμερα για το επιβατικό κοινό ο σταθμός του μετρό στο Μάελμπεκ, έναν μήνα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους στις Βρυξέλλες.

Επιβάτες αφήνουν λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων, ενώ εντός της αίθουσας αποτίουν φόρο τιμής στους 16 νεκρούς της 22ας Μαρτίου γράφοντας μηνύματα σε τοίχο.

Καμικάζι ανατινάχθηκε κατά την αναχώρηση συρμού από τον συγκεκριμένο σταθμό που στοίχισε τη ζωή σε 16 ανθρώπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση προσπαθειών για επανέναρξη συνομιλιών - Εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών

Κυπριακό: Εντατικοποίηση προσπαθειών για επανέναρξη συνομιλιών - Εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών

Εντατικοποίηση των προσπαθειών για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, αναμένεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μετά και την ανάδειξη του νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων και δεδομένης της ήδη προαναγγελθείσας από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών επόμενης άτυπης διευρυμένης Συνόδου.