ΛΕΜΕΣΟΣ: Έτσι μπήκε τέλος στην αγωνία της μητέρας που έχασε το 8χρονο αγοράκι της – Που πέρασε το βράδυ το παιδάκι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έτσι μπήκε τέλος στην αγωνία της μητέρας που έχασε το 8χρονο αγοράκι της – Που πέρασε το βράδυ το παιδάκι

Έμεινε στο πάρκο για να συνεχίσει το παιχνίδι του!

Σε σπίτι φιλικού του προσώπου εντοπίστηκε το πρωί 8χρονο αγοράκι, από τη Λετονία, το οποίο είχε εξαφανιστεί βράδυ της Κυριακής (24/04) στην περιοχή Αγ.Νικολάου.

Το αγοράκι είχε μεταβεί, με την μεγαλύτερη αδελφή του, στο πάρκο που βρίσκεται απέναντι από την εκκλησία Αγίου Νικολάου. Όταν η αδελφή του επέστρεψε σπίτι, ο 8χρονος παρέμεινε στο πάρκο για να συνεχίσει το παιχνίδι του, αλλά δεν επέστρεψε σπίτι.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό του μικρού είχαν αίσιο τέλος, αφού το πρωί της Δευτέρας (25/04)  εντοπίστηκε τελικά σε σπίτι φιλικού προσώπου της οικογένειας.

Πηγή – ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.