Παραιτήθηκε καθηγητής από το Cyprus High School – Κατηγορήθηκε ότι έβλεπε πορνό στην τάξη

Παραιτήθηκε καθηγητής από το Cyprus High School – Κατηγορήθηκε ότι έβλεπε πορνό στην τάξη

Παραιτήθηκε ο καθηγητής από το Cyprus High School, που κατηγορείτο ότι έβλεπε πορνό στην τάξη.

Το Cyprus High School είναι δημόσιο σχολείο που εδρεύει στην Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών και ιδρύθηκε το 1918.

Σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι KUTV, το οποίο συνεργάζεται με το CBS, ο 56χρονος Ντάγκλας Λιντ τέθηκε σε διαθεσιμότητα στις 21 Ιανουαρίου όταν ένα σχολικός σύμβουλος τον εντόπισε να βλέπει πορνογραφικό υλικό στην τάξη του.

Ο Λιντ παραιτήθηκε στις 25 Μαρτίου όταν οι έρευνες των Αρχών του σχολείου και της Αστυνομίας τον κατηγόρησαν γραπτώς για ποινικό αδίκημα. Ο Λιντ θα απολυόταν αν δεν παραιτείτο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KUTV.

Ταυτόχρονα οι αρχές του σχολείου προχώρησαν στις απαραίτητες διαδικασίες ώστε η Πολιτεία να αναθεωρήσει την άδεια διδασκαλίας του.

Ο Λιντ παραδέχεται ότι «κατέβασε» πορνογραφικό υλικό (φωτογραφίες) από ιστοσελίδα στο κινητό του τηλέφωνο και στην κάρτα SD.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE