Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους αγαπημένο ζευγάρι της Showbiz!

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους αγαπημένο ζευγάρι της Showbiz!

Είναι πολύ ερωτευμένοι, δεν το κρύβουν αλλά κάνουν ότι περνάει απ'το χέρι τους για να προστατεύσουν τη σχέση τους από τη δημοσιότητα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ιλένια Ουίλιαμς, οι οποίοι σύμφωνα με τη Real αμέσως μετά το Πάσχα πρόκειται να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη. 

Το ζευγάρι πλέον αποφάσισε να προχωρήσει μαζί στο μέλλον και να κάνει αυτό το βήμα που σίγουρα θα δοκιμάσει, όπως όλες οι συγκατοικήσεις αυτόν τον δεσμό.

Άγνωστο παραμένει αν η επιστροφή τους στο μέλλον στην ελληνική τηλεόραση θα είναι από κοινού και στην ίδια δουλειά, όμως στην προσωπική τους ζωή έχουν αποφασίσει να πορεύονται μαζί.

Ουγγαρέζος-Ουίλιαμ: Έτοιμη για το πρώτο μεγάλο βήμα στη σχέση τους!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE