ΠΑΡΑ-THEMA

Η βόλτα του Λουρουτζιάτη, τα γενέθλια του και τα δημοσιεύματα έξω από το γραφείο του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η βόλτα του Λουρουτζιάτη, τα γενέθλια του και τα δημοσιεύματα έξω από το γραφείο του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ως γνωστόν αέρα ελευθερίας αναπνέει από την 1η Απριλίου, ο Ανδρέας Λουρουτζιάτης, μετά από 19 μέρες στα κρατητήρια του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου, όπου τελούσε υπό κράτηση για το σκάνδαλο των σκουπιδιών. Ο Δήμαρχος Λάρνακας δείχνει ευδιάθετος και αισιόδοξος, ενώ θεάθηκε να κόβει βόλτες ανέμελος στην πόλη του.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη  

Στους κανονικούς του ρυθμούς από ότι φαίνεται επανήλθε εδώ και 23 ημέρες, ο  Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Λουρουτζιάτης, μετά από 19 μέρες στα κρατητήρια του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου. Είχε συλληφθεί στις 12 Μαρτίου και τελούσε υπό κράτηση για το σκάνδαλο του ΧΥΤΑ Πάφου – ΧΥΤΥ Κόσιης. Κατηγορείται ότι έλαβε μίζες 138 χιλιάδων ευρώ. 

Ο Ανδρέας Λουρουζιάτης και οι άλλοι 11 κατηγορούμενοι ως γνωστόν αφέθηκαν ελεύθεροι την 1η Απριλίου, υπό περιοριστικούς όρους  που περιλαμβάνουν την παράδοση των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, την τοποθέτηση των ονομάτων τους στο stop list, την υποχρέωσή τους να υπογράφουν στον αστυνομικό σταθμό του τόπου διαμονής τους δύο φορές την εβδομάδα, την υπογραφή εγγύησης με αξιόχρεο εγγυητή ύψους από 80 χιλιάδες ευρώ μέχρι και 200 χιλιάδες ευρώ ανάλογα με την περίπτωση.

Η εκδίκαση της υπόθεσης παραπέμφθηκε απευθείας ενώπιον του Κακουργιοδικείου, το οποίο θα συνεδριάσει στις 26 Απριλίου.

Τρεις ημέρες πριν και συγκεκριμένα το Σάββατο, (23/4) ο κύριος Λουρουτζιάτης, θεάθηκε στην πόλη του να κόβει αμέριμνος, ευδιάθετος και χαμογελαστός βόλτες με την σύζυγο του. Κόσμος μάλιστα τον προσέγγισε.  

Σχετική φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού «Δέφτερη Ανάγνωριση» στο facebook.

Δείτε την πιο κάτω: 

Το παρών του είχε δώσει και στις εσωκομματικές εκλογές του ΔΗΣΥ στο Επαρχιακό Γραφείο του κόμματος στη Λάρνακα, στις 3 Απριλίου.

Όσο αφορά στα καθήκοντα του στο Δήμο υπενθυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Λουρουτζιάτης από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσε ότι θα απέχει, μέχρι να  ξεκαθαρίσει η υπόθεση (και μάλλον δεν θα καθίσει ξανά στην καρέκλα του Δημάρχου, αφού μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να διεξαχθούν οι εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση).

Πάντως όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουν στις 6 Απριλίου, οπόταν ήταν και τα 57α γενέθλια του, συνάδελφοι του στο Δήμο και ο αντιδήμαρχος, ο οποίος δημαρχεύει, τον πήραν τηλέφωνο για να του ευχηθούν.

Έξω από το γραφείο του στο Δήμο το μάτι μας έπιασε πρόσφατα στο σαλονάκι αναμονής, αντίγραφα από δημοσιεύματα εφημερίδων, όπως αυτό του «Πολίτη» που βλέπετε στην πιο κάτω φωτογραφία με τίτλο «Κατακλυσμός μίζας στις... Φοινικούδες».

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top