ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Εκτός του σωφρονιστικού ιδρύματος ο δεσμοφύλακας με τα ναρκωτικά στις κάλτσες του!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Εκτός του σωφρονιστικού ιδρύματος ο δεσμοφύλακας με τα ναρκωτικά στις κάλτσες του!

Τον είχαν «τσακώσει» με ναρκωτικά και χάπια έξω από τις Κεντρικές Φυλακές τα ξημερώματα του Σαββάτου (06/02) λίγο πριν πιάσει δουλειά!

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Τέθηκε εκτός του σωφρονιστικού ιδρύματος ο 29χρονος έκτακτος δεσμοφύλακας, ο οποίος προσπάθησε να μεταφέρει ναρκωτικά.

Ο 29χρονος μετά από πληροφορίες της Διεύθυνσης των Κεντρικών Φυλακών και της ΥΚΑΝ Αρχηγειού, τέθηκε υπό παρακολούθηση και συνελήφθη στις (06/02) πριν περάσει την πύλη, με 1.5 γραμμάριο κάνναβης και 85 χάπια αναβολικών τα οποία είχε κρύψει στις κάλτσες του.

Σύμφωνα με την διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών, ο 29χρονος έκτακτος δεσμοφύλακας την Παρασκευή (22/04) πέρασε την πόρτα εξόδου με άμεση απόλυση του.

Η παύση έγινε από την διευθύντρια των Κεντρικών Φυλάκων, Άννα Αριστοτέλους, αφού προηγουμένως έγινε διαδικασία ακρόασης, κατά την οποία ο 29χρονος έδωσε τους δικούς του ισχυρισμούς.

Όπως μας αναφέρθηκε από την Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, η ίδια έχει το δικαίωμα να απολύσει δεσμοφύλακες, οι οποίοι είναι έκτακτοι υπάλληλοι του σωφρονιστικού ιδρύματος. 

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, υπάρχει άψογη συνεργασία μεταξύ της Διεύθυνσης των Κεντρικών Φύλακών κα της ΥΚΑΝ, με σκοπό την πάταξη τέτοιων περιστατικών.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE