ΥΠΟΙΚ: Οι επισημάνσεις των Οίκων προδιαγράφουν τις επόμενες μας κινήσεις

ΥΠΟΙΚ: Οι επισημάνσεις των Οίκων προδιαγράφουν τις επόμενες μας κινήσεις

Θα πρέπει να καταγραφούν με προσοχή οι επισημάνσεις των διεθνών Οίκων Αξιολόγησης για την κυπριακή οικονομία καθώς προδιαγράφουν το πλαίσιο των κινήσεων μας, δηλώνει ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης από το Άμστερνταμ.

Με αφορμή την ανακοίνωση του Οίκου Fitch, ο κ. Γεωργιάδης σε γραπτή δήλωση του αναφέρει πως “είναι σημαντικό να γίνει κατανοητή η σημασία των θετικών αξιολογήσεων και του μεγάλου οφέλους που θα προκύψει από την περαιτέρω αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου”.

Πρέπει την ίδια ώρα, συνεχίζει ο κ. Γεωργιάδης, “να καταγραφούν με προσοχή οι επισημάνσεις των Οίκων, οι οποίες προδιαγράφουν το πλαίσιο κινήσεων μας, στη μετά-Μνημονίου εποχή, που θα οδηγήσουν στην πλήρη και οριστική αποκατάσταση της εμπιστοσύνης προς τη χώρα μας”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE