ΛΑΤΣΙΑ: Έπαιξαν ξύλο… ενήλικες σε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρo! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΤΣΙΑ: Έπαιξαν ξύλο… ενήλικες σε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρo! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άναυδοι έμειναν όσοι ήταν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Λατσιών το πρωί του Σαββάτου, (23/04), με ότι συνέβη στο πρώτο 15λεπτο της παράτασης.

 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη  

Δυο ομάδες της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λευκωσίας , αγωνιστήκαν μεταξύ τους το Σάββατο, 23/4, στο Δημοτικό Στάδιο Λατσιών, στον τελικό κυπέλου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες… ο αγώνας άρχισε στις 10:30πμ και ενώ κύλησε κανονικά, το κλίμα χάλασε στην ημίωρη παράταση.

Το ντέρμπι έληξε ισοπαλία 1-1, για αυτό και πήγαν σε παράταση για να αναδειχθεί η κυπελλούχος ομάδα. Στο 12λεπτο ωστόσο του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης, ξέσπασαν επεισόδια.

Η μία ομάδα σκόραρε κάνοντας το 2 -1. Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί κάτι που δεν άρεσε καθόλου τους αντιπάλους.

Κάποιοι αρχικά προσέγγισαν τον πάγκο της ομάδας που πέτυχε το γκολ και επιτέθηκαν στον προπονητή. Ακολούθως μπλέχτηκαν όλοι στον καυγά. Έπεσαν χαστούκια, γροθιές και κλωτσιές, ευτυχώς χωρίς να σημειωθεί κανένας σοβαρός τραυματισμός.

Ο διαιτητής έληξε άδοξα τον αγώνα.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect