Τον έπιασαν στα «πράσα» την ώρα που «έβαλε» χέρι στην ταμειακή του καφενείου

Τον έπιασαν στα «πράσα» την ώρα που «έβαλε» χέρι στην  ταμειακή του καφενείου

Έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη!

Συνελήφθη την Παρασκευή με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 37χρονος από το χωριό Κοράκου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καφενείου και κλοπής στο Στρουμπί.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη του καφενείου ο 37χρονος φέρεται να έγινε αντιληπτός την ώρα που είχε εισέλθει στο καφενείο και επιχειρούσε να αποσπάσει κέρματα από την ταμειακή μηχανή.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία όταν αντιλήφθηκε ότι τον έπιασαν στα “πράσα” τράπηκε σε φυγή αφήνοντας στο πάγκο τα κέρματα.

Από την σκηνή η Αστυνομία συνέλεξε διάφορα τεκμήρια.

Πηγή  — ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE