Στην οικογένεια Παντελίδη οι παίκτες της ΑΕΚ - Το συμβολικό δώρο για να τιμήσουν τη μνήμη του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην οικογένεια Παντελίδη οι παίκτες της ΑΕΚ - Το συμβολικό δώρο για να τιμήσουν τη μνήμη του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Είναι γνωστό ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν οπαδός της ΑΕΚ. Μετά το θάνατό του, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν το ξέχασαν και βρήκαν τρόπο να τον αποχαιρετήσουν, προβάλλοντας μια μεγάλη φωτογραφία του τραγουδιστή κι ένα «καλό ταξίδι».

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης επισκέφθηκαν την οικογένειά του στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Νέα Ιωνία, θέλοντας να κάνουν ένα δώρο για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Πέτρος Μάνταλος, ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ο Έλντερ Μπαρμπόσα, ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Σιμόες, μαζί με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Γιάννη Μπουρουτζίκα, συνάντησαν τον μπαμπά και τους δύο αδερφούς του Παντελή Παντελίδη και τους παρέδωσαν μια λευκή εμφάνιση της ΑΕΚ με όλες τις υπογραφές των παικτών αλλά και το όνομα του αδικοχαμένου καλλιτέχνη στην πλάτη.

Δείτε τις φωτογραφίες, που ανάρτησε στο προφίλ του στο facebook, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης:

padelidis AEK (1)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE