ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Αντιλήφθηκαν την Αστυνομία και πάτησαν γκάζι οι δυο νεαροί – Τους «πρόδωσε» το τσαντάκι που είχαν μέσα στο αυτοκίνητο

ΠΑΦΟΣ: Αντιλήφθηκαν την Αστυνομία και πάτησαν γκάζι οι δυο νεαροί – Τους «πρόδωσε» το τσαντάκι που είχαν μέσα στο αυτοκίνητο

Πάτησαν γκάζι και εξαφανίστηκαν όμως δεν τα κατάφεραν να ξεγελάσουν τους Αστυνομικούς!

Συνελήφθηκαν τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (22/04_ και τέθηκαν υπό κράτηση 23χρονος και 21χρονος, διάπραξη κακουργήματος, κλοπή αυτοκινήτου, οδήγηση ακινητοποιημένου μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση και παραβίαση φωτεινού σηματοδότη

 Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στη 01:40 τα ξημερώματα (22/04) , ενώ μέλη του ΤΑΕ Πάφου βρίσκονταν μηχανοκίνητη περιπολία στην οδό Ακαμαντίδος στη Χλώρακα, αντιλήφθηκαν αυτοκίνητο να οδηγείτε χωρίς να φέρει αριθμούς εγγραφής, ενώ ο οδηγός όταν αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας, ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει, διαπράττοντας τροχαία αδικήματα.

Ακολούθως, τα μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν σε οικία στην Πάφο, όπου εντόπισαν σταθμευμένο το πιο πάνω αυτοκίνητο, καθώς και 21χρονο, ο οποίος αρνήθηκε να αναφέρει ποίος ήταν ο ιδιοκτήτης του.

Ακολούθως, από την οικία εξήλθε 23χρονος, ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήταν ο οδηγός του εν λόγω αυτοκινήτου, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ότι είναι δηλωμένο ως ακινητοποιημένο από τις 12/12/2014.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε μαύρη τσάντα στην οποία υπήρχαν διάφορα έγγραφα άλλου αυτοκινήτου και από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για κλοπιμαίο.

Το κλοπιμαίο αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο, εν μέρει αποσυναρμολογημένο, ενώ κατόπιν έρευνας στην οικία, εντοπίστηκαν διάφορα εξαρτήματα του αυτοκινήτου.

Το ΤΑΕ Πάφου και η Τροχαία Πάφου διερευνούν την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top