Σε ποιες «τα χώνει» η Κύπρια κοσμική; «Εγώ δεν δήλωσα ποτέ κορίτσι της διπλανής πόρτας!»

Σε ποιες «τα χώνει» η Κύπρια κοσμική; «Εγώ δεν δήλωσα ποτέ κορίτσι της διπλανής πόρτας!»

Διατηρεί ένα lifestyle αξιοζήλευτο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να ανέχεται συμπεριφορές που την θίγουν...

Η Vanessa Pomponi είναι η κοσμική που γνωρίσαμε μέσα από τις κοσμικές στήλες των περιοδικών σε Κύπρο και εξωτερικό. Ο τρόπος ζωής της, αλλά και το ύφος που διατηρεί είναι θέματα επιλογής της ίδιας, και παρά την ευγένεια που τη χαρακτηρίζει και το πλούσιο της φιλανθρωπικό έργο μπορεί κάλλιστα να μεταμορφωθεί... όταν κάποιος την ενοχλήσει.

Κάτι που έγινε την Παρασκευή (22-4) και η Vanessa έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook «Αλήθεια ή θάρρος… Ίσως κάποιες δηλώνουν τα κορίτσια της διπλανής πόρτας… Εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο!Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE