ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουκέτο σε σφαγείο της Λευκωσίας! Ποντικός... εκτός από αρνάκια και γουρούνια – VIDEO

Λουκέτο σε σφαγείο της Λευκωσίας! Ποντικός... εκτός από αρνάκια και γουρούνια  – VIDEO

Λουκέτο από τις 18 Απριλίου έβαλε προσωρινά σφαγείο στην επαρχία Λευκωσίας. Οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες ανέστειλαν τις εργασίες του εν λόγω σφαγείου, καθώς από έλεγχο που έγινε στις εγκαταστάσεις του, εντοπίστηκε τρωκτικό.

Η αποκάλυψη  ότι εντοπίστηκε ποντίκι σε σφαγείο έγινε στην μεσημβρινή εκπομπή του κρατικού καναλιού, «Από Μέρα σε Μέρα».

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, Χριστόδουλος Πίπης, καλεσμένος στην εκπομπή είπε ότι η αναστολή εργασιών του σφαγείου έγινε πριν από τρεις ημέρες. Σήμερα Παρασκευή, (22/4) θα γινόταν, όπως ανέφερε,  επιθεώρηση στο σφαγείο και σε περίπτωση που δεν πληροί τις προδιαγραφές βάσει νόμου θα επεκταθεί η αναστολή των εργασιών του.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κρεοπωλών, Κώστας Λειβαδιώτης, τόνισε ότι περίπου το 30% των κρεοπωλείων παγκύπρια είναι πελάτες του συγκεκριμένου σφαγείου  και να αντιμετωπίσουν πρόβλημα ενόψει του Πάσχα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής, Λουκάς Αριστοδήμου, έκανε λόγο για διαπλοκή κυβερνητικών αξιωματούχων, διότι δεν έχει δημιουργηθεί ανεξάρτητη Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων.

Μιλώντας στην ιστοσελίδας μας ο κύριος Λειβαδιώτης, υπογράμμισε ότι επεκτατική η ανάγκη μεγάλο σφαγείο, αφού μετά το κλείσιμο του Κρατικού Σφαγείου Κοφίνου, λειτουργούν τέσσερα ιδιωτικά και προκύπτουν διάφορα ζητήματα, τα οποία πρέπει να επιλυθούν. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top