ΠΑΡΑ-ΤΗΕΜΑ: Μπήκε να κολυμπήσει γυμνός και έπιασε ψάρι! Το μόριο του έγινε δόλωμα (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΡΑ-ΤΗΕΜΑ: Μπήκε να κολυμπήσει γυμνός και έπιασε ψάρι! Το μόριο του έγινε δόλωμα (ΒΙΝΤΕΟ)

​Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να πόνεσε… ωστόσο, ας είμαστε ειλικρινείς, όταν βλέπεις αυτό το βίντεο δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα γέλια σου.

Ενας τολμηρός Ρώσος αποφάσισε να μπει γυμνός στο ποτάμι, ενώ ο φίλος του ο οποίος τον τραβάει με την κάμερα τον προειδοποιεί να προσέξει γιατί υπάρχει ένα σημείο που το ποτάμι βαθαίνει απότομα.

«Εκείνο το σημείο είναι πιο βαθύ και γεμάτο με ψάρια. Πρόσεχε», λέει ανήσυχος στον... σκληροτράχηλο φίλο του.  Εκείνος του απαντά ότι δεν φοβάται και τρέχει να βουτήξει στα παγωμένα νερά. Ωστόσο, μόλις λίγα λεπτά αργότερα βγαίνει τρέχοντας από το ποτάμι φωνάζοντας και με ένα μεγάλο ψάρι... να κρέμεται από το πέος του.

«Κοίτα τι έπιασα με το «δόλωμά» μου! Θα μπορούσε να μου το κόψει!», φωνάζει ο Ρώσος, ο οποίος τελικά καταφέρνει να «ξεκολλήσει» το μεγάλο ψάρι από τα γεννητικά του όργανα.

Δείτε το βίντεο



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών αύριο - Η θέση της Ε/κ πλευράς για ΜΟΕ και άσκηση πίεσης με τον αφθώδη πυρετό

Κυπριακό: Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών αύριο - Η θέση της Ε/κ πλευράς για ΜΟΕ και άσκηση πίεσης με τον αφθώδη πυρετό

Είμαστε έτοιμοι ακόμη και αύριο να συμμετάσχουμε σε μια διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE