Θανατηφόρο Λεμεσού: Αστυνομικός η οδηγός που παρέσυρε την ηλικιωμένη

Θανατηφόρο Λεμεσού: Αστυνομικός η οδηγός που παρέσυρε την ηλικιωμένη

Υπέστη νευρικό κλονισμό και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, η οδηγός του οχήματος, που εμπλέκεται στο νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Γυναίκα αστυνομικός, 30 ετών είναι η οδηγός η οποία κτύπησε με το όχημα της 80χρονη, η οποία διασταύρωνε γύρω στις 07:00, το πρωί της Παρασκευής, (22/4), την οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου στην περιοχή Αγίου Αντωνίου στη Λεμεσό.

Η αστυνομικός εργάζεται στην Εισαγγελία στα γραφεία, όπου βρίσκεται η Τροχαία Λεμεσού και το μοιραίο πρωινό πήγαινε στη δουλειάς της και φορούσε τη στολή της.

Η γυναίκα ένεκα του συμβάντος υπέστη νευρικό κλονισμό και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο καθώς διασταύρωνε – Υπέστη σοκ η οδηγός

Θανατηφόρο Λεμεσού: «Σκοτώθηκε η φιλενάδα μας» - Τους λιβάνιζε κάθε πρωί 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς μια πεντακομματική Βουλή; - Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και η πρόκληση για τα μικρότερα κόμματα

Προς μια πεντακομματική Βουλή; - Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και η πρόκληση για τα μικρότερα κόμματα

Το πολιτικό τοπίο της Κύπρου μπαίνει σε μια περίοδο πρωτόγνωρης ρευστότητας. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις σκιαγραφούν μια έντονα πολυκομματική εικόνα, όπου τα μεγάλα κόμματα δείχνουν σημάδια κόπωσης, νέες πολιτικές κινήσεις διεκδικούν χώρο, και τα παραδοσιακά μικρότερα κόμματα αναμετρώνται με το ενδεχόμενο της πολιτικής τους συρρίκνωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE