Υπόθεση ΧΥΤΥ-ΧΥΤA: Έδωσε κατάθεση και ο Κοτζιάπασιης – Ακολουθούν κι άλλοι

Υπόθεση ΧΥΤΥ-ΧΥΤA: Έδωσε κατάθεση και ο Κοτζιάπασιης  – Ακολουθούν κι άλλοι

Κατάθεση στους ανακριτές για την υπόθεση ΧΥΤΥ και ΧΥΤΑ έδωσε την Πέμπτη (21/04) ο Ανώτερος Λειτουργός Ελέγχου του Υπουργείου Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Κοτζιάπασιης.

Του Φάνη Μακρίδη

Η συνάντηση του εν λόγω λειτουργού του υπουργείου με στελέχη του ΤΑΕ για να μεταφέρει δικές του πληροφορίες σε σχέση με την υπόθεση, δεν πρέπει να ξενίζει.

Εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας των ανακριτών να μην αφήσουν τίποτα στην τύχη και να μιλήσουν με όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα που είναι σε θέση να δώσουν πληροφορίες, προκειμένου να είναι πιο αποτελεσματικό το έργο τους.

Εννοείται πως οι ανακριτές του ΤΑΕ θα μιλήσουν και με άλλους λειτουργούς του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.