Υπόθεση ΧΥΤΥ-ΧΥΤA: Έδωσε κατάθεση και ο Κοτζιάπασιης – Ακολουθούν κι άλλοι

Υπόθεση ΧΥΤΥ-ΧΥΤA: Έδωσε κατάθεση και ο Κοτζιάπασιης  – Ακολουθούν κι άλλοι

Κατάθεση στους ανακριτές για την υπόθεση ΧΥΤΥ και ΧΥΤΑ έδωσε την Πέμπτη (21/04) ο Ανώτερος Λειτουργός Ελέγχου του Υπουργείου Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Κοτζιάπασιης.

Του Φάνη Μακρίδη

Η συνάντηση του εν λόγω λειτουργού του υπουργείου με στελέχη του ΤΑΕ για να μεταφέρει δικές του πληροφορίες σε σχέση με την υπόθεση, δεν πρέπει να ξενίζει.

Εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας των ανακριτών να μην αφήσουν τίποτα στην τύχη και να μιλήσουν με όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα που είναι σε θέση να δώσουν πληροφορίες, προκειμένου να είναι πιο αποτελεσματικό το έργο τους.

Εννοείται πως οι ανακριτές του ΤΑΕ θα μιλήσουν και με άλλους λειτουργούς του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.