Η γυναίκα-θρύλος της πάλης «έφυγε» σε ηλικία 45 ετών

Η γυναίκα-θρύλος της πάλης «έφυγε» σε ηλικία 45 ετών

«Έφυγε» από τη ζωή χτες σε ηλικία μόλις 45 ετών, η γυναίκα-θρύλος της πάλης, Joanie Laurer.

Η Joanie Laurer που έγινε γνωστή εντός των ρινγκ ως «Chyna», πέθανε «ειρηνικά στο σπίτι της», στο Redonado Beach στην Καλιφόρνια, όπως ενημέρωσε ο ατζέντης της, Antony Anzaldo, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τα αίτια θανάτου της.

Σύμφωνα με το nydailynews πάντως, η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση, άφησε υπόνοιες ότι ο αιφνίδιος θάνατος της 45χρονης, ίσως να οφείλεται σε υπερβολική δόση ουσιών.

«Θα ζει για πάντα στη μνήμη των εκατομμυρίων θαυμαστών της και στη καρδιά όλων όσων την αγάπησαν», έγραψε στα social media ο μάνατζέρ της.

Η γυναίκα συχνά αποκαλούταν ως «το ένατο θαύμα του κόσμου», για την παρουσία της εντός των ρινγκ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE