Πάνε και έρχονται τα ελικόπτερα: Δεύτερο περιστατικό στο πλοίο ανοιχτά της Πάφου! 72χρονη υπέστη εγκεφαλικό

Πάνε και έρχονται τα ελικόπτερα: Δεύτερο περιστατικό στο πλοίο ανοιχτά της Πάφου! 72χρονη υπέστη εγκεφαλικό

Δεύτερος ασθενής μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Το ίδιο πλοίο ενημέρωσε εκ νέου το ΚΣΕΔ για την ύπαρξη 2ου περιστατικού άμεσης αεροδιακομιδής 2ου ασθενούς, ο οποίος υπέστη πνευμονικό οίδημα.

Διαβάστε επίσης: Επείγον τηλεφώνημα από πλοίο νοτιοδυτικά της Πάφου! Απογειώθηκε ελικόπτερο για τη μεταφορά ασθενούς

Το ΚΣΕΔ απέστειλε 2ο ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, στο οποίο επιβαίνει εξειδικευμένος νοσηλευτής του Υπουργείου Υγείας, με σκοπό την παραλαβή και του 2ου ασθενούς από το πλοίο και την μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σημειώνεται ότι το 1ο ελικόπτερο της 460 ΜΕΔ το οποίο παρέλαβε την 72χρονη Γερμανίδα, η οποία υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, προσγειώθηκε την 13:48 στο αεροδρόμιου Πάφου όπου και παρελήφθη από ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE