Καλά νέα: Επέστρεψε στο σπίτι της η 26χρονη Μιχαέλλα από τη Λάρνακα!

Καλά νέα: Επέστρεψε στο σπίτι της η 26χρονη Μιχαέλλα από τη Λάρνακα!

Τέλος στην αγωνία φίλων και συγγενών της 26χρονης Μιχαέλλας Φωτιάδου από τη Δρομολαξια.

Η νεαρή κοπέλα γύρω στο μεσημέρι της Πέμπτης 21/4 επέστρεψε μόνη της, στο σπίτι της και οποιοδήποτε πρόβλημα προέκυψε θα λυθεί.

Να θυμίσουμε ότι την εξαφάνιση της κατήγγειλε στην Αστυνομία η αδελφή της, αναφέροντας ότι η 26χρονη μετά από λογομαχία με τη μητέρα της, έφυγε από το σπίτι με το αυτοκίνητο της.

Διαβάστε εδώ το σχετικό δημοσίευμα: ΛΑΡΝΑΚΑ: Ώρες αγωνίας ! 26χρονη είναι άφαντη μετά από λογομαχία με τη μητέρα της

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Να συνεχιστούν οι τεχνικές και θεσμικές συνεννοήσεις στο προσεχές διάστημα, με στόχο την άμεση προώθηση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έναρξη των επόμενων φάσεων του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, συμφώνησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, σε συνάντηση που είχαν, την Πέμπτη, στην Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE