Κύπρια έκανε ερωτική εξομολόγηση on stage!

Κύπρια έκανε ερωτική εξομολόγηση on stage!

Φίλησε στο στόμα τον αγαπημένο της και είπε ότι ποτέ δεν είναι αργά για να βρει κανείς το ιδανικό του ταίρι...

Η Ευριδίκη είναι full ερωτευμένη και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει. Έκανε μάλιστα και μια… on stage ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της, τον οποίο και αποθέωσε.

Ο λόγος για την Ευρυδίκη, η οποία βρισκόταν στην σκηνή και ερμήνευε το κομμάτι της, «Πάγος» το οποίο είναι σε μουσική του συντρόφου της, Μπομπ Κατσιώνη και στίχους της κριτή του talent show του Mega Κύπρου Sunny Μπαλτζή.

Στην σκηνή ήταν και ο Μπομπ ο οποίος έπαιζε μπάσο. Όταν τελείωσε το κομμάτι, η τραγουδίστρια του έδωσε ένα φιλί στο στόμα και το κοινό τους χειροκρότησε με πάθος. Στην συνέχεια είπε: «Ποτέ δεν είναι αργά για να βρει κανείς το ιδανικό ταίρι. Πιστέψτε με, ξέρω τι σας λέω…»


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE