ΛΑΡΝΑΚΑ: Την συνέλαβαν πέντε χρόνια μετά! – Η 26χρονη συμμετείχε σε ληστεία στην Πάφο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Την συνέλαβαν πέντε χρόνια μετά! – Η 26χρονη συμμετείχε σε ληστεία στην Πάφο

Συνελήφθη 26χρονη γυναίκα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η οποία αναζητείτο από τον Φεβρουάριο του 2010. Η 26χρονη κατηγορείτο για συμμετοχή σε ληστεία καταστήματος στην Πάφο

Η 26χρονη κατηγορείτο για συμμετοχή σε ληστεία καταστήματος στην Πάφο. 

Τα ίχνη της είχαν χαθεί από το 2010 και εμφανίστηκε την Τρίτη (19/4) στο αεροδρόμιο Λάρνακας ερχόμενη από το εξωτερικό. Η γυναίκα συνελήφθη αμέσως και τέθηκε υπό κράτηση. 
Την Τετάρτη (20/4) το επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, εξέδωσε εναντίον της διάταγμα κράτησης δύο ημερών. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, δύο γυναίκες έφεραν κουκούλες και γάντια , εισήλθαν εντός του υποστατικού και απειλώντας με μαχαίρι, απέσπασαν το ποσό των περίπου 500 ευρώ. 
Η 26χρονη ανακρινόμενη μετά την σύλληψη της από τις αρχές φέρεται να παραδέχτηκε την εμπλοκή της στην ληστεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE