Η ΑΗΚ δεν γνωρίζει πόσοι συμπολίτες μας ζουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΗΚ δεν γνωρίζει πόσοι συμπολίτες μας ζουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιδέα δεν έχει η ΑΗΚ πόσοι συμπολίτες μας ζουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ούτε στο περίπου, ούτε συγκεκριμένα.

Εντάξει, λογικό είναι να μην γνωρίζει επί καθημερινής βάσεως σε πόσους μπορεί να αποκόπτεται το ηλεκτρικό ρεύμα, ωστόσο για την εικόνα της Αρχής Ηλεκτρισμού η απάντηση του τύπου «δεν γνωρίζουμε», το λιγότερο ξενίζει. 

Εμείς λέμε ότι ακόμη και ένα νοικοκυριό στην Κύπρο του 2016, να ζει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα θα πρέπει να απασχολεί όχι μόνο την ΑΗΚ αλλά ολόκληρη την  κοινωνία.

Δείτε το βίντεο:

Τάσος Χριστοδούλου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE