Η ΑΗΚ δεν γνωρίζει πόσοι συμπολίτες μας ζουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΗΚ δεν γνωρίζει πόσοι συμπολίτες μας ζουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιδέα δεν έχει η ΑΗΚ πόσοι συμπολίτες μας ζουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ούτε στο περίπου, ούτε συγκεκριμένα.

Εντάξει, λογικό είναι να μην γνωρίζει επί καθημερινής βάσεως σε πόσους μπορεί να αποκόπτεται το ηλεκτρικό ρεύμα, ωστόσο για την εικόνα της Αρχής Ηλεκτρισμού η απάντηση του τύπου «δεν γνωρίζουμε», το λιγότερο ξενίζει. 

Εμείς λέμε ότι ακόμη και ένα νοικοκυριό στην Κύπρο του 2016, να ζει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα θα πρέπει να απασχολεί όχι μόνο την ΑΗΚ αλλά ολόκληρη την  κοινωνία.

Δείτε το βίντεο:

Τάσος Χριστοδούλου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.