Πάφος: Καταγγελία! Σχολικά κυλικεία ξεγελούν μαθητές πουλώντας τους λιποβαρή σάντουιτς

Πάφος: Καταγγελία! Σχολικά κυλικεία ξεγελούν μαθητές πουλώντας τους λιποβαρή σάντουιτς

Η Σχολική Εφορεία Πάφου διερευνά καταγγελίες για λιποβαρή προϊόντα σε κυλικεία

Οι καταγγελίες των οργανωμένων γονιών δύο σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης κατά κυλικειαρχών ότι εξαπατούν τα παιδιά πωλώντας λιποβαρή προϊόντα απασχολούν έντονα τη Σχολική Εφορεία Πάφου, δήλωσε η πρόεδρος της Εφορείας Μαρία Ζαβρού, η οποία δήλωσε αποφασισμένη να φτάσει το θέμα μέχρι το τέλος.

Αν οι καταγγελίες των γονιών ευσταθούν, δεν θα πρέπει να επιδειχθεί καμία επιείκεια, είπε στο ΚΥΠΕ, προσθέτοντας ότι οι καταγγελίες αφορούν λιποβαρή σάντουιτς που με βάση τις προδιαγραφές θα έπρεπε να ζυγίζουν 100 γραμμάρια και να πωλείται στα 2 ευρώ, ενώ ζυγίζει το μισό βάρος.

Οι γονείς έχουν ζητήσει από την Εφορεία να ερευνήσει σε βάθος το θέμα και να πάρει μέτρα σε βάρος όσων κυλικειαρχών εξαπατούν τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς τους.

Καταγγελίες κατά διαχειριστών κυλικείων σε γυμνάσια και λύκεια της Πάφου διατυπώνουν οι γονείς και για υπερχρεώσεις στα προσφερόμενα προϊόντα αλλά και για πώληση διαφόρων ειδών εκτός του καταλόγου με τον οποίο έχουν κερδίσει την προσφορά για τα κυλικεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE