Λάρνακα: Διέρρηξαν διαμέρισμα και της έκλεψαν μονόπετρο μεγάλης αξίας – Ποιον υποψιάζεται η ίδια

Λάρνακα: Διέρρηξαν διαμέρισμα και της έκλεψαν μονόπετρο μεγάλης αξίας – Ποιον υποψιάζεται η ίδια

Χρυσαφικά αξίας 5 χιλιάδων ευρώ κλάπηκαν από διαμέρισμα στη Λάρνακα

Ένα μονόπετρο λευκόχρυσο δακτυλίδι και διάφορα άλλα χρυσαφικά συνολικής αξίας πέντε περίπου χιλιάδων ευρώ, κλάπηκαν από διαμέρισμα γυναίκας στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γυναίκα από την Ελλάδα που διαμένει στη Λάρνακα κατήγγειλε ότι χθες μεταξύ των ωρών 13.30 – 23.30 κλάπηκε από το διαμέρισμα της ένα μονόπετρο λευκόχρυσο δακτυλίδι αξίας 1800 ευρώ και άλλα χρυσαφικά συνολικής αξίας πέντε χιλιάδων ευρώ.

Η γυναίκα ανέφερε στην Αστυνομία ότι είχε υποψίες εναντίον ατόμου από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος αναχώρησε για τη χώρα του λίγο πριν η ίδια αντιληφθεί την κλοπή των χρυσαφικών.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην Ολομέλεια της Βουλής η τριήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026, με τους πολιτικούς αρχηγούς να ανεβαίνουν ήδη στο βήμα και να τοποθετούνται επί των βασικών κατευθύνσεων και προτεραιοτήτων της οικονομικής πολιτικής.