Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο δάσος Πετροφάνη

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο δάσος Πετροφάνη

Υπό έλεγχο τέθηκε γύρω στις 16:30 η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε κρατικό δάσος κοντά στην Αθηένου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Δασών η πυρκαγιά εξερράγη γύρω στις 14:45 σε ιδιωτικά κτήματα κοντά στο κρατικό δάσος Πετροφάνη, παρά την Αθηένου.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 16:30 αφού έκαψε οκτώ περίπου εκτάρια κρατικού δάσους και ιδιωτικής γης καλυμμένης με σπαρτά και άγρια βλάστηση.

Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν συνολικά 32 άνδρες του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 10 πυροσβεστικά οχήματα, ένας γεωργικός ελκυστήρας και ένα ντίκερ.

Τα αίτια πρόκλησης της διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE