Καταγγελία πολίτη: «Κάνει μετακομίσεις με όχημα του ταχυδρομείου» - Η διερεύνηση τoυ ThemaOnline

Καταγγελία πολίτη: «Κάνει μετακομίσεις με όχημα του ταχυδρομείου» - Η διερεύνηση τoυ ThemaOnline

Υπόθεση αισχροκέρδειας και εκμετάλλευσης κυβερνητικής περιουσίας, κατήγγειλε πολίτης επικοινωνώντας με το ThemaOnline.

Όπως μας ανέφερε σάστισε όταν πήγε να διευθετήσει μετακόμιση των γραφείων της εταιρείας όπου εργάζεται.  Όπως υποστήριξε, ο άνθρωπος που του εμφανίστηκε από «εταιρεία μετακομίσεων» ήταν υπάλληλος του ταχυδρομείου και μάλιστα χρησιμοποιούσε για τα… εξτραδάκια όχημα που ανήκει στο ταχυδρομείο.

Όταν τον έφερε στα γραφεία που επρόκειτο να μετακομίσουν, ο δήθεν επαγγελματίας τον ειδοποίησε ότι «μόνο Σάββατο μπορώ να σε μετακομίσω, γιατί δεν θα μπορώ άλλη μέρα να χρησιμοποιώ το φορτηγό, λόγω ταχυδρομείου».

Το ThemaOnline διερεύνησε την καταγγελία και τα εύλογα ερωτήματα του καταγγέλλοντος. Όπως πληροφορηθήκαμε, το ταχυδρομείο συνεργάζεται με ιδιώτες προκειμένου να κάνουν οι τελευταίοι μεταφορές σε ημέρες αργίας γιαλογαριασμό του ταχυδρομείου. Ένας εξ αυτών, λοιπόν, ασχολείται με μεταφορές και μετακομίσεις, «με το δικό του όμως όχημα», όπως μας αναφέρθηκε από αρμόδιο άτομο.

«Πρέπει να πρόκειται για παρανόηση. Οι εν λόγω συμφωνίες δεν προνοούν χρησιμοποίηση οχημάτων του ταχυδρομείου» πρόσθεσε το ίδιο πρόσωπο μιλώντας στην ιστοσελίδα μας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE