Σνομπάρουν τους Minus One!

Σνομπάρουν τους Minus One!

Το τραγούδι Alter Ego είναι καταπληκτικό, όμως ο θεσμός, όπως όλα δείχνουν,έχει κουράσει...

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Φιλελευθέρου τα ΜΜΕ γύρισαν την πλάτη στη Eurovision φέτος… Πριν από μερικά χρόνια και πριν από την οικονομική κρίση, κάθε χρόνο όταν το ΡΙΚ πραγματοποιούσε την καθιερωμένη δημοσιογραφική του διάσκεψη με την ευκαιρία της αναχώρησης της αποστολής του για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, έσπευδαν για να καλύψουν το γεγονός όλα σχεδόν τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ του τόπου, ακόμα και κάποια του εξωτερικού. 

Την Τρίτη, τη σχετική εκδήλωση κάλυψαν ελάχιστοι δημοσιογράφοι, που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, ενώ τη συντριπτική πλειοψηφία του κοινού που την παρακολουθούσε αποτέλουσαν κυρίως υπάλληλοι του ιδρύματος και μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου. 

Εμείς ευχόμαστε στην κυπριακή αποστολή τα καλύτερα...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.