Αρχίζει επαφές η Νούλαντ – Συνάντηση με Αναστασιάδη

Αρχίζει επαφές η Νούλαντ – Συνάντηση με Αναστασιάδη

Η Βοηθός Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτώρια Νούλαντ αρχίζει επαφές στη Λευκωσία με συνάντηση στις δέκα το πρωί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Η κ. Νούλαντ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ θα συναντηθεί με τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων για να μεταφέρει τη συνεχή αμερικανική υποστήριξη για λύση μέσω της διαδικασίας των καλών υπηρεσιών του ΓΓ του ΟΗΕ. Θα συναντήσει και αξιωματούχους της κυπριακής κυβέρνησης, για να συζητήσουν την περαιτέρω προώθηση των διμερών  σχέσεων καθώς και περιφερειακά ζητήματα.

Στη διάρκεια της παραμονής της η Αμερικανίδα αξιωματούχος θα συναντηθεί και με τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έσπεν Μπαρ Έϊντε.

Στη συνέχεια η κ. Νούλαντ θα μεταβεί στο Παρίσι, όπου στις 20 και 21 Απριλίου θα έχε συζητήσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους και περιφερειακά και διεθνή θέματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE