Πάφος: Νεαρός έμεινε με τον κουβά νερού στο χέρι - Πήγε να ποτίσει τα φυτά του και τον συνέλαβαν

Πάφος: Νεαρός έμεινε με τον κουβά νερού στο χέρι - Πήγε να ποτίσει τα φυτά του και τον συνέλαβαν

Στην σύλληψη ενός 24χρονου προχώρησε η ΥΚΑΝ Πάφου.

Συγκεκριμένα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών είχαν θέσει υπό παρακολούθηση φορτηγό που βρισκόταν ακινητοποιημένο σε περιφραγμένο χώρο από τις 17/4.

Το απόγευμα της Τρίτης 19/4, γύρω στις 17:00 το απόγευμα ο 24χρονος έφτασε στη σκηνή με το αυτοκίνητο του για να κατέβει κρατώντας έναν κουβά τον οποίο γέμισε με νερό. Ακολούθως μπήκε μέσα στο φορτηγό για να συλληφθεί  επ’ αυτοφώρω πριν προλάβει να ποτίσει τα φυτά του.

Στο φορτηγό υπήρχαν 4 φυτά κάνναβης ύψους 30 έως 70 εκατοστών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE