Τα λένε Αναστασιάδης και Ακιντζί – Στο τραπέζι διακυβέρνηση και περιουσιακό

Τα λένε Αναστασιάδης και Ακιντζί – Στο τραπέζι διακυβέρνηση και περιουσιακό

Στις έξι το απόγευμα της Τρίτης (19/04) πραγματοποιείται η συνάντηση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των δύο ηγετών εντός Απριλίου. Η τελευταία συνάντησή τους ήταν στις 28 Μαρτίου. Τότε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε πει ότι είχαν συζητήσει ευρύ φάσμα θεμάτων, εκεί όπου υπήρχαν συναντιλήψεις, για να διαπιστωθεί πώς μπορούν να μετατραπούν σε συγκλίσεις. «Διαπιστώθηκε ότι και εκεί που υπάρχουν συναντιλήψεις, συναντώνται ακόμα προβλήματα» είχε προσθέσει.

Στην συνάντηση της Τρίτης (19/04) αναμένεται να συζητηθούν η διακυβέρνηση και το περιουσιακό.

Ακολουθούν προγραμματισμένες συναντήσεις στις 25 Απριλίου και στις 9 Μαΐου.

Την Τρίτη (19/04)  βρίσκεται στο νησί και η Αμερικανίδα Υφυπουργός Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Βικτώρια Νούλαντ για επαφές με τους δύο ηγέτες καθώς και τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ `Εσπεν Μπαρθ Εϊντε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα»  - Ολοταχώς για παναπεργία

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα» - Ολοταχώς για παναπεργία

Κανονικά θα διεξαχθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν εξαγγελθεί για την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE