Κοφίνου: Επιτέθηκε για να βιάσει την ανήλικη θετή του κόρη – Που εκμυστηρεύτηκε την δραματική της εμπειρία

Κοφίνου: Επιτέθηκε για να βιάσει την ανήλικη θετή του κόρη – Που εκμυστηρεύτηκε την δραματική της εμπειρία

Άσεμνη επίθεση εναντίον 15χρονης από το συμβίο της μητέρας της, διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 14 Απριλίου 2016 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από γυναίκα καθηγήτρια που διδάσκει σε σχολείο της πόλης, ότι μαθήτρια ηλικίας 15 χρόνων, κάτοικος ευρύτερης περιοχής Κοφίνου, της εκμυστηρεύτηκε ότι είχε δεχθεί άσεμνη επίθεση από τον 40χρονο συμβίο της μητέρας της.

Χθες διευθετήθηκε και λήφθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας οπτικογραφημένη κατάθεση από την 15χρονη στη παρουσία λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας.

Μετά την κατάθεση της ανήλικης η Αστυνομία εξασφάλισε δικαστικό  ένταλμα σύλληψης του 40χρονου. 

Ο άνδρας συνελήφθη, ανακρίθηκε γραπτώς και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE