ΛΕΜΕΣΟΣ: Δόξα τω Θεώ! Χάθηκε 10χρονο παιδί αλλά βρέθηκε μετά από μια ώρα – Το κτύπησε ελαφρά αυτοκίνητο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δόξα τω Θεώ! Χάθηκε 10χρονο παιδί αλλά βρέθηκε μετά από μια ώρα – Το κτύπησε ελαφρά αυτοκίνητο

Είναι από τις περιπτώσεις που ένας δημοσιογράφος αναφωνεί με ανακούφιση «Δόξα τω Θεώ!».

Γύρω στις 19:30 (18/04) αναφέρθηκε στην Αστυνομία Λεμεσού ότι 10χρονο παιδί διέλαθε της προσοχής των κηδεμόνων του και ότι αγνοείται.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Αμέσως οι αστυνομικές αρχές της πόλης κινητοποιήθηκαν για να το εντοπίσουν περίπου μια ώρα αργότερα σε περιοχή του Άι Γιάννη, κοντά σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας υπεραγορών.

Το παιδάκι είχε κτυπηθεί από αυτοκίνητο, ωστόσο ευτυχώς ο τραυματισμός του είναι επιπόλαιος.

Νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι ο 10χρονος έπαιζε κοντά στο πάρκο του Γαρίλλη και κάτω από συνθήκες που διερευνονται κτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Ο ανήλικος εντοπίστηκε από πολίτη που ανέφερε πως υπάρχει τραυματισμενο παιδί στην λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ

Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε πως έφερε ελαφρά τραύματα στο κεφάλι (γρατσουνιές στο μέτωπο).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.