Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο Αεροδρόμιο Λάρνακας - Γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο Αεροδρόμιο Λάρνακας - Γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναγκαστική προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακα, πραγματοποιήσει το απόγευμα της Δευτέρας, (18.4), αεροσκάφος μεγάλης αεροπορικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας, ToThemaOnline,  ο πιλότος αεροσκάφους της πολύ γνωστής εταιρείας, γύρω στις 18:00, το απόγευμα της Δευτέρας, (18/4), ενώ πετούσε πάνω από την Κύπρο, ζήτησε από τον πύργο ελέγχου να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας. Επιβάτης είχε λιποθυμήσει εν πτήσει.

Ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, το οποίο ανέμενε στο δίαυλο του αεροδρομίου παρέλαβε μία γυναίκα, η οποία είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Πρόκειται για γυναίκα από το Πακιστάν περίπου 60 ετών.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λάρνακας και αυτή των ώρα εξετάζεται στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης: Μοιράζει την σύνταξη του σε έξι ιδρύματα- Η επίσημη ανακοίνωση

Νίκος Χριστοδουλίδης: Μοιράζει την σύνταξη του σε έξι ιδρύματα- Η επίσημη ανακοίνωση

Ανακοίνωση εξέδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας αναφορικά με την ψήφιση, την υπογραφή και τη δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας του «περί της Δυνατότητας Αποποίησης Σύνταξης Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE