Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο Αεροδρόμιο Λάρνακας - Γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο Αεροδρόμιο Λάρνακας - Γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναγκαστική προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακα, πραγματοποιήσει το απόγευμα της Δευτέρας, (18.4), αεροσκάφος μεγάλης αεροπορικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας, ToThemaOnline,  ο πιλότος αεροσκάφους της πολύ γνωστής εταιρείας, γύρω στις 18:00, το απόγευμα της Δευτέρας, (18/4), ενώ πετούσε πάνω από την Κύπρο, ζήτησε από τον πύργο ελέγχου να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας. Επιβάτης είχε λιποθυμήσει εν πτήσει.

Ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, το οποίο ανέμενε στο δίαυλο του αεροδρομίου παρέλαβε μία γυναίκα, η οποία είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Πρόκειται για γυναίκα από το Πακιστάν περίπου 60 ετών.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λάρνακας και αυτή των ώρα εξετάζεται στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE