ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κατάσταση σοκ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ηλεκτρικών συσκευών - Υπέστη ελαφρά εγκαύματα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κατάσταση σοκ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ηλεκτρικών συσκευών - Υπέστη ελαφρά εγκαύματα

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Στο νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε ο ιδιοκτήτης του  πολυκαταστήματος ηλεκτρικών συσκευών για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς υπέστη ελαφρά εγκαύματα στα χέρια. 

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστική Υπηρεσίας, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13.55 το μεσημέρι.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αποθήκη ηλεκτρικών συσκευών και για την κατάσβεση της εργάστηκαν 16 μέλη των Πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με 5 Πυροσβεστικά οχήματα.

Το κτίριο εκκενώθηκε για προληπτικούς λογούς.

Όπως μας αναφέρθηκε ο ιδιοκτήτης της αποθήκης υπέστη πολύ ελαφρά εγκαύματα στα χέρια στην προσπάθεια του κατασβέσει την φωτιά πριν να έρθει  η Πυροσβεστική, ενώ βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ. 

Διαβάστε επίσης: 

 Φωτιά σε πολυκατάστημα σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά σε πολυκατάστημα της Λεμεσού

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE