ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά σε πολυκατάστημα της Λεμεσού

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά σε πολυκατάστημα της Λεμεσού

Δύσκολη η κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (18/04) σε πολυκατάστημα ηλεκτρικών συσκευών στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η κατάσβεση της φωτιάς είναι πολύ δύσκολη καθώς δεν υπάρχει πρόσβαση στο κτίριο λόγω του ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει στο υπόγειο.

Όπως μας αναφέρθηκε, μελή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχουν χρησιμοποιήσει αναπνευστικές μάσκες και αφρό για να μπορέσουν να θέσουν την φωτιά υπό έλεγχο.

H μια λωρίδα της λεωφόρου Νίκου Παττίχη έχει κλείσει προσωρινά για την ασφάλεια του κοινού.

Διαβάστε ακόμη: ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά σε πολυκατάστημα σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κατάσταση σοκ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ηλεκτρικών συσκευών - Υπέστη ελαφρά εγκαύματα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE